Konzultácók és árak

Főoldal

KORREPETÁLÁS

Általános iskolások tudásának szintfenntartása, elakadásaikon történő átsegítése az iskolai tanórák módszertanán túlmutatva. A konzultációkon legfőképpen az iskolai tanmenetet kiegészítve, online anyagokkal, videókkal dolgozunk. Ha úgy látja a szülő, hogy nem elég a gyermeke számára az iskolai angol óraszám, vagy láthatóan nem működik a módszertan, keressen bátran! A korrepetálás elérhető online vagy személyes kontaktóra formájában, egyéni óra, illetve páros óra keretében.

EGYÉNI ÓRADÍJ

4.000Ft / 60 perc
6.000Ft / 90 perc


PÁROS ÓRADÍJ

2.500Ft/fő / 60 perc
3.500Ft/fő / 90 perc


Üzenet küldése

EGYÉNI KONZULTÁCIÓ ÉS TANÁCSADÁS ÜZLETI CÉLRA

A konzultációkat olyan, az üzleti élet területén dolgozó szakembereknek ajánlom, akiknek munkájához elengedhetetlen az angol nyelvű kommunikáció. Vállalatspecifikus és teljesen személyre szabott angol üzleti nyelv fejlesztés: tárgyalástechnika, prezentációk írása és előadása, panaszkezelés, üzleti hívások lebonyolítása, e-mail írás, kapcsolatépítés, grafikon elemzés, adatsorok prezentálása, stb. A konzultációkon nagy hangsúlyt kap az autentikus szövegek hallgatása, olvasása, videók, illetve a beszédgyakorlás. A konzultációk megvalósíthatók mind külső helyszínen, mind a nyelvstúdióban, illetve online formában is.

EGYÉNI ÓRADÍJ

5.000Ft / 60 perc
7.500Ft / 90 perc


Üzenet küldése

EXPRESSZ NYELVVIZSGA FELKÉSZÍTÉS

Teljesen személyre szabott, extra sebességű egyéni nyelvvizsgafelkészítés, közép- és felsőfokú általános, illetve gazdasági nyelvvizsgákra. A felmérő tesztek segítségével egy átfogó képet kapok a nyelvtanulóról, és az így kapott eredmények felhasználásával az átlagosnál gyorsabb felkészülést garantálok. A konzultáció elérhető személyes kontaktóra, illetve online óra formájában is.

EGYÉNI ÓRADÍJ általános nyelvvizsgára

4.000Ft / 60 perc
6.000Ft / 90 perc


EGYÉNI ÓRADÍJ gazdasági nyelvvizsgára

5.000Ft / 60 perc
7.500Ft / 90 perc


Üzenet küldése

ÁLTALÁNOS BESZÉDFEJLESZTÉS

A méltán elismert és eredményes "hallgatás-ismétlés" módszerre épülő, teljesen egyénre szabott egyéni konzultációk során improvizatív, lendületes beszédfejlesztési folyamaton megyünk végig a tanulóval. A módszertan nagy mértékben támaszkodik a TED TALKS előadásokra épülő KEYNOTE tankönyv csomag tananyagára, így hatékonyan alkalmazható bármely szinten és szinte bármilyen tématerületen. Ez az UKKA Mentoring kvintesszenciája.

EGYÉNI ÓRADÍJ

4.000Ft / 60 perc
6.000Ft / 90 perc


Üzenet küldése

© ukka | Minden jog fenntartva!

Széchenyi 2020